/ מתכונים / קינוחים / טרייפל פירות לא מסורתי

טרייפל פירות לא מסורתי

 

בעקבות הביקוש הגדול החזרנו את המתכון לטרייפל פירות והפעם בגרסה משודרגת עם תמונות מעוררות תיאבון שלא ישאירו מקום לשאלות! אז אם בא לכם מאכל קיצי, מרענן, קל להכנה ומשובח זה המתכון בשבילכם – מבטיחים שלא תתאכזבו.

 

מסדרים בקרקעית קערת ההגשה בישקוטים ושופכים מעל את רוטב לפתן הפירות.
 


חותכים את הפירות ומניחים שכבה מעל שכבה

 


מכינים את תערובת הפודינג ושופכים אותה מעל הפירות.

 


מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומורחים מעל הפירות. מגישים קר ומתענגים.

 



רכיבים
:
50-100 גרם בישקוטים/ עוגת ספוג קטנה (אפשר קנויה מהסופר)
שימורי לפתן פירות טרופיים (משתמשים בנוזל בלבד)
כף ריבה אדומה (תות, אוכמניות, פירות יער וכד')- לא חובה
פירות העונה- ענבים, מלון, בננה, קיווי, סברס, אפרסקים, תותים וכד'- כמה שיותר מגוון יותר טוב
1 חב' אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
סוכר לפי הטעם

להגשה- קערת סלט גדולה (רצוי שקופה) או כוסות גלידה אישיות
*כל הכמויות תלויות בגודל הקערה. אם משתמשים בקערה ממש גדולה מכפילים את כמות הפודינג.

אופן ההכנה:

מסדרים בקרקעית קערת ההגשה בישקוטים/ עוגת ספוג בשכבה אחת. מערבבים יחד את רוטב לפתן הפירות עם הריבה ושופכים מעל, כך שהבסיס יהיה רטוב אך לא "שוחה" בנוזלים.
חותכים את הפירות- כל פעם סוג אחר ומניחים שכבה מעל שכבה.
מכינים את הפודינג לפי הוראות היצרן (שמים את החלב בקערה, מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבבים טוב). ברגע שתערובת הפודינג אחידה, שופכים אותה מעל הפירות, כך שהיא תחלחל בניהם (לפני שהפודינג מתגבש).
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם סוכר לפי הטעם עד שהיא מתייצבת ומורחים מעל הפירות.
מגישים קר ומתענגים.

טיפ:
בכל מתכון שבו מופיע שימוש בעוגת ספוג כבסיס, ניתן להשתמש במקום בבישקוטים קנויים מאחר ושניהם סופחים אליהם את טעמי הנוזל שמוסיפים להם (קפה, לפתן וכד')- מקצר תהליכים ועדיין טעים.

החברים אומרים שאתם חייבים ללכת למאסטר שף? יש לכם מתכון בשבילנו? שלחו לנו אותו למייל ואולי הוא יתפרסם "בבאר" : beernews@walla.com

כתיבת תגובה

על טל רום

טל רום
שפית של עיתון הבאר מאז הקמתו, צמחונית (ומכאן המדור הצמחוני שלנו). למדה ניהול מערכות בריאות ועובדת כיום בבית חולים לחיות שדמה. המתכון שהכי נהנתה להכין: עוגת דלעת.
Scroll To Top