/ מתכונים / קינוחים / מילקשייק שוקו-נוטלה

מילקשייק שוקו-נוטלה

העולם מלא במחלוקות, אבל יש דבר אחד שכולם מסכימים לגביו -  צריך הרבה כוח רצון כדי לסרב לשוקולד טוב! השבוע הבאנו לכם מתכונים שגם האנשים עם כוח הרצון הגדול ביותר בעולם לא יוכלו לסרב להם. סדרת מתכוני שוקולדים מתוקים וקלים – כמו שאתם אוהבים.

 

שמים בבלנדר (או בכוס עמוקה המתאימה לבלנדר מוט) את הגלידה, החלב וממרח השוקולד.
 
 
מערבלים כ-20 שניות עד לאיחוד הרכיבים ומוזגים לכוס.

 

רכיבים:

3/4 כוס גלידת שוקולד או שוקו וניל

1/2 כוס חלב

כף ממרח נוטלה או ממרח שוקולד שחר אגוזים

 

הכנה:

שמים בבלנדר (או בכוס עמוקה המתאימה לבלנדר מוט) את הגלידה, החלב וממרח השוקולד.

מערבלים כ-20 שניות עד לאיחוד הרכיבים ומוזגים לכוס. אפשר להגיש עם מעט קצפת מעל (אבל רצוי לא ממותקת כי המילקשייק כבר מאוד מתוק). כמות לכוס אחת.

 

כתיבת תגובה

על טל רום

טל רום
שפית של עיתון הבאר מאז הקמתו, צמחונית (ומכאן המדור הצמחוני שלנו). למדה ניהול מערכות בריאות ועובדת כיום בבית חולים לחיות שדמה. המתכון שהכי נהנתה להכין: עוגת דלעת.
Scroll To Top