/ מתכונים / סלטים ומנות פתיחה / סלט עלים, סלק וגבינת רוקפור

סלט עלים, סלק וגבינת רוקפור

שילוב מנצח למתכון מרשים, סלט מיוחד בלי הרבה מצרכים. קחו קצת עלים וקצת סלק, הוסיפו גם גבינה ואגוזי מלך – וקיבלתם מתכון יפה ומרשים לכל הדעות, שיהפוך את השולחן שלכם לצבעוני והדור.

 

חותכים את הסלקים לרבעים וכל רבע פורסים לפרוסות בעובי כחצי ס"מ.
מניחים בקערת הגשה את העלים, הסלק, הגבינה והאגוזים.

 

מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומזלפים מעל.

 

מערבבים ומגישים. בתיאבון(:

 

רכיבים לסלט
2 חב' עלי בייבי
4 סלקים בוואקום
150-200 גרם גבינת רוקפור (או גבינה כחולה אחרת)
חופן אגוזי מלך, שבורים גס
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף דבש או מייפל
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ אחר
מלח, פלפל שחור

הכנה:
חותכים את הסלקים לרבעים וכל רבע פורסים לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. מניחים בקערת הגשה את העלים, הסלק, הגבינה והאגוזים.
מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומזלפים מעל. מערבבים ומגישים.

כתיבת תגובה

על טל רום

טל רום
שפית של עיתון הבאר מאז הקמתו, צמחונית (ומכאן המדור הצמחוני שלנו). למדה ניהול מערכות בריאות ועובדת כיום בבית חולים לחיות שדמה. המתכון שהכי נהנתה להכין: עוגת דלעת.
Scroll To Top