/ מתכונים / פשטידות ומאפים / פיצה מהירה, דקה וממש טעימה!

פיצה מהירה, דקה וממש טעימה!

 

פיצות הן מצרך מבוקש בב"ש, כולנו מבזבזים עליהן את מיטב כספינו, אך האם חשבתם פעם לגוון ולהכין אותן בעצמכם? לפניכם מתכון לפיצה טורטייה מעולה!

מצרכים :
4 טורטיות קנויות
גבינת מוצרלה מגורדת (ניתן להחליף בגבינה צהובה מגורדת)
תוספות: מה שבא לכם- פטריות, תירס, חצילים מטוגנים, זיתים, בצל, עגבנייה, גמבה, קישואים קלויים ובקיצור, כל מה שעולה בדעתכם.
 

לרוטב העגבניות:
מעט שמן זית (בערך כפית וחצי)
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
כפית גדושה קטשופ
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
מעט אורגנו (טרי או מיובש)

לעצלנים: ניתן לקצר תהליכים ולהשתמש בעגבניות מרוסקות קנויות ואורגנו.


(magnuscanis)
אופן ההכנה:
רוטב:
מחממים סיר עם שמן. מוסיפים עגבניות, קטשופ, סוכר, מלח ואורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20 דקות. מצננים.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
פיצות:
מניחים טורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (פחות מומלץ נייר כסף כי זה יכול להדבק). מורחים על כל טורטייה את רוטב העגבניות, מפזרים גבינה ומניחים את התוספות הנבחרות. מכניסים לתנור ל 10-15 דקות עד ששולי הטורטיות זהובים והגבינה נמסה.

עלות: כ- 35 שקלים
כמות: 4 פיצות אישיות

אם גם לכם יש מתכון מנצח שלחו אותו אליינו ואולי הוא יתפרם בבאר.

   

כתיבת תגובה

על טל רום

טל רום
שפית של עיתון הבאר מאז הקמתו, צמחונית (ומכאן המדור הצמחוני שלנו). למדה ניהול מערכות בריאות ועובדת כיום בבית חולים לחיות שדמה. המתכון שהכי נהנתה להכין: עוגת דלעת.
Scroll To Top