פיצות הן מצרך מבוקש בב"ש, כולנו מבזבזים עליהן את מיטב כספינו, אך האם חשבתם פעם לגוון ולהכין אותן בעצמכם? לפניכם מתכון לפיצה טורטייה מעולה! מצרכים : |
|
לרוטב העגבניות: מעט שמן זית (בערך כפית וחצי) 3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות כפית גדושה קטשופ חצי כפית סוכר חצי כפית מלח מעט אורגנו (טרי או מיובש) לעצלנים: ניתן לקצר תהליכים ולהשתמש בעגבניות מרוסקות קנויות ואורגנו. |
![]() (magnuscanis) |
אופן ההכנה: רוטב: מחממים סיר עם שמן. מוסיפים עגבניות, קטשופ, סוכר, מלח ואורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20 דקות. מצננים. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). פיצות: מניחים טורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (פחות מומלץ נייר כסף כי זה יכול להדבק). מורחים על כל טורטייה את רוטב העגבניות, מפזרים גבינה ומניחים את התוספות הנבחרות. מכניסים לתנור ל 10-15 דקות עד ששולי הטורטיות זהובים והגבינה נמסה. עלות: כ- 35 שקלים אם גם לכם יש מתכון מנצח שלחו אותו אליינו ואולי הוא יתפרם בבאר. |
|